Kapela Youlie

V Cafe v lese zahrála kapela Youlie

Jaké to je přejíždět z jedné akce na druhou a doufat, že vás cestou nedrží kolona, nepíchnete nebo nic nezapomenete? Dost stresující a plné adrenalinu, ale je to jedna z věci, která nás na téhle naší srdcovce baví – dvojáky.

V sobotu jsme dozkoušeli generálku, sbalila se technika a den na to jsme už vyráželi směr Hořovice, kde se konala naše první akce tohoto dne. Zúčastnili jsme se základního kola soutěže Skutečná liga, která se také vysílala živě. Před námi vystupovaly kapely různých věkových kategorií i žánrů (a některý byly sakra dobrý – poznámka autorky). Těsně před naším výstupem se rozjasnilo nebe, což přivedlo několik lidí, které jsme už ani ve frustraci z počasí nečekali. A byla to fakt pecka! Dohráli jsme poslední písničku a vůbec se nám ze stage nechtělo, ale nezbývalo nic jiného, než se snažit co nejefektivněji, ale hlavně co nejrychleji sbalit všechny věci a jet zpátky do Prahy.

První akce za námi, druhá před námi. Kdykoli jsme na pódiu, vydáváme ze sebe 100% energie, což je ale dost nekompromisní, když musíte v rozmezí okolo 5 hodin vydat tu samou energii hned dvakrát. Nicméně po příjezdu do Cafe V lese byla již atmosféra v plném proudu, jelikož na stagi zrovna stál frontman kapely Ornament, Lukáš Kočárek. S touhle pozitivní partou z Jablonce jsme nevystupovali poprvé, seznámili jsme se na našem koncertě na Kamina Boat Praha a určitě to není naposledy, co jste nás někde společně viděli. Pak jsme se na chvíli žezla ujali my! No a tady už není co dodat. Vám, kteří jste dorazili patří OBROVSKÉ DÍKY! Každému hudebníkovi dělá radost, když je jeho hudba v rádiích nebo má shlédnutí na různých platformách, ale nic se nevyrovná té energii a emoci, kterou Vám předává publikum. Představili jsme se s naší novou písní Rebeka, ale nikdo nečekal takový úspěch. Na závěr večera zahrála i zajetá kapela Propadleek, která svými skvělými texty roztančila a pobavila všechny přítomné. Jim patří naše obrovská poklona a doufáme, že stejně jako s kapelou Ornament, se na stagi nevidíme naposledy. Tak zase někdy příště na koncertě nebo na dvojáku.

  • (autor článku) Vanesa Jančová

Nezapomeňte si do kalendáře zapsat další akce – MUSIC SCHOOL FEST A ÚTULEK FEST 11.6.!

Všechny plánované akce najdete v sekci KONCERTY.

Za fotky děkujeme Martinovi Šaškovi 📸

www.martinsasek.cz

Koncert kapely Youlie v Cafe v Lese, 29.5. 2022
Koncert kapely Youlie v Cafe v Lese, 29.5. 2022

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *